Vorig jaar stond Deep Bridge in de theaters met A Christmas Carol. Lucas Van den Eynde kroop in de huid van Ebenezer Scrooge en wist jong en oud avond na avond te verrassen in dit tijdloze verhaal van Charles Dickens.

In februari keerde de voorstelling even terug naar de Antwerpse Stadsschouwburg voor wat de laatste opvoeringen leken te worden, maar niets is minder waar. Tijdens de kerstvakantie doet Deep Bridge de Vlaamse theaters namelijk opnieuw aan met deze hartverwarmende familiemusical. Naast Van den Eynde keren ook Sébastien De Smet, Isabelle Heremans en Steve De Schepper terug als Jacob Marley, Geest van de Toekomst en Geest van het Verleden. De rol van Geest van het Heden is deze keer voor Jens Broes, die tijdens de vorige run nog te zien was als de joviale koopman Fezziwig.

Verder keren ook Hans Van Cauwenberghe en Saïn Vantomme terug als meneer en mevrouw Cratchit, de ouders van Tiny Tim. Matthijs Vochten zal de rol van de dappere jongen dit jaar delen met de 9-jarige Victor Herbots.

Deze gevarieerde mix van oude en nieuwe namen maakt het NTGent onveilig op 21 en 22 december, waarna ze verdertrekken naar Trixxo Theater Hasselt en Stadsschouwburg Antwerpen. Afsluiten doet Deep Bridge op 4 en 5 januari 2025 in De Spil in Roeselaere. Het wordt de eerste keer dat de voorstelling te zien zal zijn in West-Vlaanderen.

Bekijk hieronder het premièreverslag van de eerste run:

A Christmas Carol is van 21 december 2024 tot en met 5 januari 2025 te zien in Gent, Hasselt, Antwerpen en Roeselaere. Tickets en info via deepbridge.be.

Lees ook: A Christmas Carol: de leerzame reis van een oude gierigaard en 4 hilarische geesten

Tip voor de redactie

Heeft u interessant nieuws te melden? Laat het onze redactie weten!

Copyright © 2024 Xtream Media.