Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van het land? Die vraag houdt jong en oud deze zomer bezig in het Studio 100 Theater in De Panne. Daar ging de vernieuwde sprookjesmusical Sneeuwwitje eind juni namelijk in première. Ianthe Tavernier kruipt de hele zomer lang in de titelrol, met Michiel De Meyer aan haar zijde als prins.

Het duo veroverde intussen al vele harten met hun prachtige zangstemmen en meeslepende acteerprestaties. Ze worden bijgestaan door Ruth Beeckmans, Karen Damen en Line Ellegiers, die een zowel komische als sinistere koningin vertolken. Samen met Manu Van Acker, die deze zomer zijn musicaldebuut maakt als de innemende lakei Aimé, de zeven dwergen en James Cooke als de stem van de sprekende spiegel, staan ze nog tot eind augustus in het theater nabij Plopsaland De Panne.

Het Vlaamse publiek is duidelijk heel nieuwsgierig naar de nieuwe versie van Studio 100’s allereerste sprookjesmusical, want de voorstelling rondde intussen reeds de kaap van 25.000 verkochte tickets. Gert Verhulst, die samen met Danny Verbiest en Hans Bourlon de teksten schreef, is blij met de warme ontvangst:

‘De enthousiaste reacties laten zien hoeveel mensen deze tijdloze klassieker waarderen. We zijn dan ook ontzettend blij dat we de magie van Sneeuwwitje met zoveel bezoekers mogen delen. Het belooft een bijzonder mooie zomer te worden in Plopsaland!’

Gert Verhulst, Studio 100

Met de terugkeer van Sneeuwwitje pikt de producent de felgesmaakte traditie van bekende sprookjesmusical opnieuw op. De voorstelling past bovendien perfect binnen de filosofie van de Plopsa-parken om haar bezoekers een magische tijd te bezorgen, waarbij meer dan ooit de nadruk ligt op beleving en entertainment. Van de warmste tot de natste dag, deze zomer valt er altijd wat te beleven in Plopsaland De Panne!

Sneeuwwitje is nog tot en met 1 september te zien in het Studio 100 Theater in De Panne, een bezoek aan de musical is tijdens de speelperiode inbegrepen bij een reservatie in het nabijgelegen Plopsa Hotel. Tickets en info via sneeuwwitje.live.

Lees ook: Familiemusical Sneeuwwitje beleeft sprookjesachtige première

Tip voor de redactie

Heeft u interessant nieuws te melden? Laat het onze redactie weten!

Copyright © 2024 Xtream Media.