Vanaf vrijdag 17 mei staat Herbert Flack opnieuw op de planken als Pieter Van In. Het iconische personage keert terug in Aspe – Moord in de Studio, het inmiddels derde theaterstuk omtrent de commissaris. Backstage Producties maakte eerder reeds bekend dat Ruth Beeckmans, Sven De Ridder en Nathalie Meskens te zien zouden zijn in deze nieuwe voorstelling, maar vandaag volgt de rest van de cast.

De producent wist opnieuw enkele topnamen te strikken. Rasacteurs Bert Verbeke, Frans Maas, Gert Winckelmans en Manou Kersting maken de affiche namelijk compleet. Regisseur Jaak Lema is enthousiast over de verzamelde namen:

‘Wat een eer! Niet alleen mag ik samenwerken met een ongeziene topcast, bovendien brengen we samen het legendarische Aspe terug op de planken! Het kriebelt om te starten, om te zoeken, om te schaven aan een voor het publiek unieke theaterervaring.’

Jaak Lema, regisseur

Om te zorgen voor deze unieke ervaring, verlaat de cast het reguliere theater. Het Antwerpse Play Zuid vormt namelijk het decor voor de interactieve productie. In deze tv-studio wordt het publiek volledig ondergedompeld in het thema. Het enthousiasme omtrent de terugkeer van Pieter Van In is groot, want intussen werden reeds drie extra voorstellingen ingepland.

Verhaal

Net voor de opnames van een populaire tv-show, waarin de inmiddels gepensioneerde hoofdinspecteur Van In centrale gast is, wordt de regisseur van het programma dood aangetroffen. Al snel blijkt dat de man werd vergiftigd. De jonge inspecteur De Swaef heeft de leiding van het onderzoek en ontdekt al gauw dat er meer mensen in de studio rondlopen die belang hebben bij de dood van de regisseur. Lukt het De Swaef deze ingewikkelde puzzel op te lossen en slaagt Van In erin zich niet met de moordzaak te bemoeien? Samen met het publiek, dat getuige was van de moord, wordt alles op alles gezet om de moordenaar te ontmaskeren.

Aspe – Moord in de Studio is vanaf vrijdag 17 mei 2024 te in de studio’s van Play Zuid in Antwerpen. Tickets en info via backstage-producties.be.

Lees ook: Eerste namen cast Aspe – Moord in de Studio bekend

Tip voor de redactie

Heeft u interessant nieuws te melden? Laat het onze redactie weten!
Copyright © 2023 Xtream Media.