Get Ready! stopt er na 30 jaar mee. Gisteren kondigde de popgroep aan dat ze nog een jaar zullen optreden, waarna het doek definitief valt. Het gemis van de iconische band zal zonder twijfel groot zijn, maar gelukkig broedt de Sven De Ridder Company al op een opvolger. Kort na de bekendmaking van het nieuws, deelde het gezelschap namelijk een mysterieuze foto op haar sociale media:

Al sinds 2018 staan Sven De Ridder en Brik Van Dyck, omringd door enkele vaste waarden, elk jaar rond de feestdagen in de Rode Zaal van het Antwerpse Fakkeltheater met een kerstproductie. Deze traditie wordt dit jaar dus verdergezet, al is het nog even wachten op meer details.

Hoog in de Lucht

Gelukkig kan je de Sven De Ridder Company voordien nog aan het werk zien in 2 producties. Tot en met 31 maart kan je in Theater Elckerlyc gaan kijken naar Prison Party, waarin De Ridder en Van Dyck samen in de gevangenis belanden. Vanaf 18 juli keren ze terug naar hetzelfde theater met hun zomerproductie, Hoog in de Lucht. Daarin baten ze het familiebedrijf Devliegher Airlines uit, samen met Kristel Verbeke, Luc Verhoeven, Jasmine Jaspers en Linda De Ridder.

Tickets en info over Prison Party en Hoog in de Lucht via svenderiddercompany.be. Tickets voor de nieuwe kerstkomedie zullen vanaf 29 mei te koop zijn via dezelfde website.

Lees ook: Prison Party: een kat-en-muisspel van hoog niveau

Tip voor de redactie

Heeft u interessant nieuws te melden? Laat het onze redactie weten!

Copyright © 2024 Xtream Media.