Vrijdag betekent niet alleen de start van het weekend, het is traditioneel ook de dag waarop artiesten nieuwe muziek uitbrengen. Vandaag is dat niet anders, al zit er deze keer wel een speciaal nummer tussen.

Vanaf vandaag is de single We Vieren de Liefde namelijk overal te beluisteren. Het duet, gezongen door Lotte Stevens en Pieter Jan De Paepe, werd geschreven naar aanleiding van Historalia’s nieuwste musicalspektakel Jeanne d’Arc. In het muzikale voorproefje bezingt het duo de liefde tussen twee jonge mensen. Hoewel d’Arc op zeer jonge leeftijd stierf op de brandstapel, belooft de musical dus niet enkel kommer en kwel te worden. De tekst is van de hand van Jelle Cleymans en de muziek werd gecomponeerd door Sam Gevers:

‘Jelle heeft een prachtige tekst geschreven op de muziek van Sam Gevers. Bij het inzingen voelden Pieter Jan en ik meteen dat het goed zat. Ik ben dan ook blij dat het nu als single uitkomt, zodat we mensen alvast kunnen enthousiasmeren voor de voorstellingen van Jeanne d’Arc

Lotte Stevens, “Jeanne d’Arc”

Bekijk hieronder de videoclip van We Vieren de Liefde:

Verhaal

Beleef de epische reis van Jeanne d’Arc in dit nieuw, adembenemend musicalspektakel van Historalia. Laat je meeslepen door het verhaal van deze legendarische Franse heldin en ontdek de strijd, moed en opoffering die haar tot een icoon maakten. Met indrukwekkende decors en krachtige symfonische muziek, brengt Historalia Jeanne d’Arc tot leven zoals nooit tevoren.

Wie nog tickets wil bestellen zal snel moeten zijn: intussen werd al meer dan 70% van de tickets verkocht.

Jeanne d’Arc is vanaf 14 augustus te zien aan kasteel de Merode in Westerlo. Tickets en info via Historalia.be.

Lees ook: Ervaren en jong musicaltalent vervoegt cast Jeanne d’Arc

Tip voor de redactie

Heeft u interessant nieuws te melden? Laat het onze redactie weten!

Copyright © 2024 Xtream Media.