Eind dit jaar staat Deep Bridge in de theaters met de nieuwe familiemusical Peter Pan: Terug Naar Neverland. Hierin zal Sophie Janssens als eerste vrouw de titelrol vertolken in Vlaanderen. Nordin De Moor tekent present voor de rol van Kapitein Haak.

Eerder deze week voegde de producent nog drie namen toe aan de affiche. Lotte De Clerck, die tot voor kort te zien was in Hairspray, zal namelijk gestalte geven aan de dromerige Wendy. Jozefien Grossen, die de hoofdrol speelde in de feelgood musical, kruipt in de huid van nanny/hond Nana. En Jervin Weckx, die de afgelopen maanden samen met de dames op de planken stond als Mr. Pinky en Spritcer, maakt zijn opwachting als Mr. Smee. Onder leiding van regisseur Stany Crets brengt dit vijftal vanaf 6 december een nieuwe versie van het tijdloze verhaal.

Verhaal

Peter Pan vertelt het verhaal van een jongen die niet volwassen wil worden en op het magische eiland Neverland leeft. Op één van zijn reizen naar Londen ontmoet hij Wendy, John en Michael Darling, die hij meeneemt naar Neverland. Daar beleven ze spannende avonturen met Tinkelbel, ontmoeten ze de verloren jongens en krijgen ze te maken met de slechte Kapitein Haak en zijn piraten. Peter en zijn vrienden moeten Kapitein Haak verslaan om te voorkomen dat hij hen gevangen neemt.

Peter Pan: Terug Naar Neverland is vanaf 6 december te zien in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt. Tickets en info via deepbridge.be.

Lees ook: Sophie Janssens wordt eerste vrouwelijke Peter Pan in Vlaanderen

Tip voor de redactie

Heeft u interessant nieuws te melden? Laat het onze redactie weten!
Copyright © 2023 Xtream Media.