Producent Deep Bridge verwent de fans van Charlie and the Chocolate Factory met een vroeg kerstcadeau: nu de chocoladefabriek van Willy Wonka op volle toeren draait in de Antwerpse Stadsschouwburg kunnen fans alle afleveringen van Getekend Charlie Bucket online bekijken.

Getekend Charlie Bucket volgt het parcours van de meer dan 300 kandidaten die in de running waren voor de hoofdrol in de voorstelling: van de audities over een optreden tijdens One Night Only in de Proximus Pop Up Arena tot aan de liveshow in de Blikfabriek en de première in de Stadsschouwburg: de camera’s volgden alles.

Uiteindelijk werden uit alle kandidaten 3 Charlies gekozen: Viktor Kryeziu, Mauro Degroote en Senn Dauwe mogen schitteren naast Nordin De Moor.

De reeks was tot voor kort enkel te zien via Proximus Pickx+, maar is sinds vandaag dus voor iedereen toegankelijk via de website van Deep Bridge.

Charlie and the Chocolate Factory

Charlie and the Chocolate Factory vertelt het verhaal van de jonge Charlie Bucket die het niet al te breed heeft en elk jaar maar 1 cadeau vraagt voor zijn verjaardag: een chocoladereep uit de mysterieuze fabriek van Willy Wonka. Wanneer Charlie hoort dat Wonka een wedstrijd organiseert om deel te nemen aan een rondleiding in zijn fabriek, wil hij koste wat het kost een gouden ticket bemachtigen.

Roald Dahl bracht het wonderlijke verhaal uit in 1964. Intussen werd het reeds verfilmd en in verschillende landen opgevoerd, en dankzij Deep Bridge mogen wij vanaf nu aansluiten in dat indrukwekkende rijtje.

Charlie and the Chocolate Factory is nu te zien in de Stadsschouwburg van Antwerpen en reist nadien door naar het Capitole in Gent en het Trixxo Theater in Hasselt. Tickets en info via deepbrdige.be.

Tip voor de redactie

Heeft u interessant nieuws te melden? Laat het onze redactie weten!
Copyright © 2023 Xtream Media.