Deze kerst neemt The Singing Factory haar intrek in Schouwburg Luchtbal in Antwerpen voor Home for Christmas, een herwerking van A Christmas Carol. Een jongerencast zal de klassieker van Charles Dickens tot leven wekken in deze nieuwe musical, geschreven door Wanne Synave.

In Home for Christmas maakt het publiek kennis met Carol, een verzuurde vrouw met een afkeer voor de kerstperiode. Als burgemeester van een klein stadje besluit ze om het jaarlijkse kerstfeest in het daklozencentrum niet te laten doorgaan omwille van besparingen. Op kerstavond krijgt ze echter bezoek van drie geesten die haar meenemen op een reis door haar leven en haar de kracht van kerst weer willen laten ontdekken.

De jongerencast voor deze musical met muziek van Jens Broes wordt aangevuld met Deborah De Ridder. Zij zal in de huid kruipen van Carol. De Ridder was eerder onder andere te zien in Kuifje: De Zonnetempel, de eerste musicalversie van Daens en Roodkapje, de sprookjesmusical.

Home for Christmas - © The Singing Factory
Home for Christmas – © The Singing Factory

Home for Christmas is vanaf 22 december 2023 te zien in Schouwburg Luchtbal in Antwerpen. Bestel nog tot 31 augustus je tickets met early bird-korting van 15 % via singingfactory.be.

Tip voor de redactie

Heeft u interessant nieuws te melden? Laat het onze redactie weten!
Copyright © 2023 Xtream Media.