Eind deze maand vinden de eerste voorstellingen van Rapunzel plaats dus is de cast sinds deze week druk aan het repeteren in de gebouwen van Deep Bridge.

Na de eerste lezing in januari keek de cast, aangevoerd door Helle Vanderheyden, er ongetwijfeld naar uit om het sprookje tot leven te brengen. De ‘bigger and bolder’ versie van deze klassieker is dit voorjaar te zien in Antwerpen, Hasselt en Gent en belooft 1 groot feest te worden.

Deep Bridge vat het verhaal als volgt samen: moeder, raponsjes, baby, heks, toren, prins, lange staart. Wat deze versie zal brengen blijft dus nog even spannend, maar met Stany Crets in de regisseursstoel belooft het alvast lachen geblazen.

Een goed verhaal vraagt om een sterke cast, en daar is de producent ook deze keer weer glamoureus in geslaagd: naast Helle staan onder andere ook Walter Baele, Sandrine Van Handenhoven en “Deep Bridge-ancien” Laurenz Hoorelbeke op de planken. Maar ook jong talent wordt bij deze voorstelling in de spotlight gezet: Hannelore De Swert en Elise Goossens, die vorig jaar hun debuut maakten in Charlie and the Chocolate Factory, zullen schitteren als de jonge versie van Vanderheyden.

Met Rapunzel brengt Deep Bridge intussen al vijf jaar lang sprookjes naar de Vlaamse theaterzalen. En met succes, zo blijkt: onlangs mocht de producent al extra shows aankondigen. Wie tickets wil, zal dus niet al te lang meer mogen twijfelen.

Rapunzel is vanaf 24 maart 2023 te zien in de Stadsschouwburg van Antwerpen. Nadien reist de voorstelling verder naar het Trixxo Theater in Hasselt en het Capitole in Gent. Tickets en info via deepbridge.be.

Lees ook: Deep Bridge kondigt extra shows aan voor Rapunzel.

Tip voor de redactie

Heeft u interessant nieuws te melden? Laat het onze redactie weten!
Copyright © 2023 Xtream Media.