Nog voor de première in maart volgend jaar kondigt producent Deep Bridge reeds extra voorstellingen aan voor haar eigen versie van Rapunzel, met Helle Vanderheyden in de hoofdrol. Na onder andere Doornroosje en Sneeuwwitje zit Vlaanderen duidelijk te wachten op een nieuw sprookje. Met Stany Crets als scenarist en Ad Van Dijk als componist heeft de voorstelling alvast alles om een even groot succes te worden als haar voorgangers.

Helle kijkt alvast uit naar de nieuwe voorstelling:

‘Allereerst moet ik zeggen dat ik ongelofelijk blij ben dat Deep Bridge mij gevraagd heeft voor deze nieuwe musicalversie van ‘Rapunzel’. Toen er werd aangekondigd dat ze dit fantastische sprookje zouden gaan opzetten als een ‘volwassen’ productie, met alles erop en eraan, hoopte ik toch stiekem op een rolletje (lacht). Nu het de hoofdrol werd, kan ik daar alleen maar erg dankbaar voor zijn. Ik kijk er enorm naar uit!’

Helle Vanderheyden, “Rapunzel”

Naast Helle kan Deep Bridge rekenen op een zeer sterke cast met onder andere Walter Baele en Liv Van Aelst als ouders van “prins Christiaan” Laurenz Hoorelbeke en Sandrine Van Handenhoven, die onlangs nog schitterde als Josephine Baker in de allerlaatste voorstelling van producent Judas TheaterProducties, als heks:

‘Toen ik werd gevraagd voor de rol van heks, dacht ik yes! Interessant! Eindelijk kan ik eens de antagonist spelen. Waar ligt die grens tussen medeleven of afkeer? Het publiek luchtig doen nadenken en in passant mezelf ook ;). Ik heb me al laten vertellen dat de heks trouwens zeer grappig is, dus dat komt helemaal goed!’

Sandrine Van Handenhoven, “Heks”

De première van Rapunzel vindt op 26 maart 2023 plaats in de Stadsschouwburg van Antwerpen, nadien is de voorstelling ook nog te zien in het Capitole in Gent en het Trixxo Theater in Hasselt. Boek nog tot 8 januari je tickets via deepbridge.be voor een gratis rang-upgrade.

Tip voor de redactie

Heeft u interessant nieuws te melden? Laat het onze redactie weten!
Copyright © 2023 Xtream Media.