Gisterenavond zakten honderden musicalfans af naar de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke voor One More Night, het grootse musicalfeest van Deep Bridge. Kleppers als Ann Van den Broeck, Michiel De Meyer, Laurenz Hoorelbeke en Helle Vanderheyden schitterden er in een swingende show.

Tijdens de MAMMA MIA!-medley onderbrak presentator Stany Crets echter plots de show: hij vroeg Ann Van den Broeck en Helle Vanderheyden namelijk live om in 2025 opnieuw het podium te bestijgen als respectievelijk Donna en Sophie. De dames moesten niet lang nadenken over hun antwoord:

Jaaaaa! Zoveel zin in! Vrolijk naar het theater en nog vrolijker weer naar huis, want ‘MAMMA MIA!’ was nooit enkel in de zaal een feestje. Ook backstage maakten we ad fundum plezier. Donna is zo’n heerlijke vrouw om te spelen. Ik genoot elke keer weer van songs als ’Slipping Through my Fingers’ over het loslaten van je kind, met nu een fantastische Helle als first cast dochter. En uiteraard ’The Winner Takes it All’. Afgelopen zomer was een bijzondere speelreeks voor mij. Ik heb toen ontzettend genoten van wat ik nog kon en mocht, en ben iedereen dankbaar die voor me klaar stond om me backstage op te vangen. Deze keer komt helemáál als een cadeau! Ik ben ontroerd en dankbaar. Ik ga alles geven! Maar écht álles he. Wat ga ik genieten…’

Ann Van den Broeck, “Donna”

‘Hier had ik eigenlijk niet op gerekend. ‘MAMMA MIA!’ is de allerleukste show die ik ooit heb gedaan en ik heb ongelooflijk genoten van de keren dat ik Sophie mocht vertolken. Nu opnieuw gevraagd worden voor die rol, is echt een geschenk. De sfeer in de groep, maar ook het publiek was elke avond fantastisch. De voorstelling heeft veel voor ons betekend in een moeilijke periode en ik kijk er enorm naar uit nu deel te mogen uitmaken van wat ongetwijfeld opnieuw een succes wordt.’

Helle Vanderheyden, “Sophie”

Bekijk hieronder het mooie moment:

Wie er in 2020 en 2021 bij was, weet dat MAMMA MIA! garant staat voor 3 uur romantiek, plezier en oorwurmen. De musical vertelt het verhaal van Sophie, de dochter van alleenstaande moeder Donna, die op het punt staat te trouwen. Sophie wil dolgraag worden weggegeven door haar echte vader, al weet ze niet wie dat is. Ze wil een antwoord krijgen op haar vraag en nodigt daarom drie voormalige liefdes van haar moeder uit op het Griekse eiland waar ze wonen. Donna wordt compleet verrast door het weerzien met de mannen en staat plots oog in oog met haar bruisende verleden. Samen met haar vriendinnen haalt Donna herinneringen op aan vroeger, aan oude liefdes en aan hun tijd als het zangtrio Donna and the Dynamo’s. Met bekende hits als Voulez-Vous en Dancing Queen belooft deze voorstelling opnieuw een waar feest te worden.

MAMMA MIA! gaat op zaterdag 22 maart 2025 opnieuw in première in de Stadsschouwburg van Antwerpen en zal in april en mei nog te zien zijn in het Gentse Capitole en het Hasseltse Trixxo Theater. Boek nog tot 15 augustus je tickets via deepbridge.be en krijg een gratis rang-upgrade cadeau.

Tip voor de redactie

Heeft u interessant nieuws te melden? Laat het onze redactie weten!

Copyright © 2024 Xtream Media.