Deep Bridge staat voor een druk theaterseizoen: eerst staat een groot musicalfeest op de agenda in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke, waarna Lucas Van den Eynde zich opmaakt om rond de jaarwisseling in de huid te kruipen van Scrooge in A Christmas Carol om de zomer tot slot tegemoet te dansen in Hairspray. Voeg daar nog eens de voorstellingen van You Are My Sunshine en de herneming van de sprookjesmusical Rapunzel aan toe en je zou verwachten dat de agenda van de producent propvol zit.

Niets is echter minder waar, want terwijl wij onze verlanglijstjes voor de komende Kerst nog moeten opmaken, stelde Deep Bridge haar nieuwste project al voor: vanaf december 2024 neemt Peter Pan de Vlaamse musicalfans mee naar Neverland in een nieuwe familiemusical. Regisseur Stany Crets zal er alvast alles aan doen om het innerlijke kind in het publiek opnieuw naar boven te halen:

‘Sommigen onder ons blijven (gelukkig) altijd een beetje kind, anderen hebben hulp nodig. En daarom maken we theater. Daarom maken we Peter Pan.’

Stany Crets, regisseur

MAMMA MIA! Here We Go Again

En daar blijft het niet bij. Na een hartverwarmende familiemusical tijdens de koude wintermaanden belooft Deep Bridge ons tijdens het voorjaar van 2025 te verfrissen met de herneming van de succesmusical MAMMA MIA!

Wie er in 2020 en 2021 bij was, weet dat deze voorstelling garant staat voor 3 uur romantiek, plezier en oorwurmen. 5 jaar na de première wil Deep Bridge nog een laatste keer gaan voor volle zalen die luidkeels meezingen met Voulez-Vous en Waterloo tijdens hun passage in Antwerpen, Hasselt en voor het eerst in Gent. Of we Ann Van den Broeck en co. opnieuw op het podium mogen verwachten blijft voorlopig nog een raadsel, maar een feestje wordt het zeker!

MAMMA MIA! keert in 2025 nog een laatste keer terug naar de theaters - © Deep Bridge
MAMMA MIA! keert in 2025 nog een laatste keer terug naar de theaters – © Deep Bridge

Peter Pan, Terug Naar Neverland gaat op zondag 8 december 2024 in première in de Stadsschouwburg van Antwerpen en vliegt nadien nog door naar het Capitole in Gent en het Trixxo Theater in Hasselt. Tickets en info via deepbridge.be.

MAMMA MIA! gaat op zaterdag 22 maart 2025 opnieuw in première in Antwerpen en zal in april en mei nog te zien zijn in het Gentse Capitole en het Hasseltse Trixxo Theater. Tickets en info via deepbridge.be.

Boek nog tot 7 augustus je tickets voor beide voorstellingen en ontvang een lanceringskorting van 15 procent.

Tip voor de redactie

Heeft u interessant nieuws te melden? Laat het onze redactie weten!

Copyright © 2024 Xtream Media.