Theaterliefhebbers samenbrengen en hen helpen hun talenten te ontwikkelen, dat is het uitgangspunt van De Acteursschool. Vanaf 19 september biedt het nieuwe initiatief van oprichters Joji Na en Tim Koldenhof een intensieve opleiding in onder meer improvisatie, camera-acteren en teksttoneel.

De opleiding zal op wekelijkse basis georganiseerd worden in het Antwerpse ’T Werkhuys. Deelnemers krijgen er onder meer les van Eva van der Gucht, Hilde van Mieghem, Nabil Mallat, Tijmen Govaerts, Tina Maerevoet, Melody Klaver en Gijs de Corte:

‘We zien een grote behoefte aan continue en professionele training voor acteurs. De opleiding richt zich op deelnemers die, naast hun dagelijkse studie of job, 1 dag per week aan hun passie kunnen werken onder leiding van professionals. Onze school is ontworpen om een stimulerende omgeving te bieden waarin deelnemers niet alleen technische vaardigheden leren, maar ook hun persoonlijke artistieke expressie kunnen ontwikkelen.’

Joji Na, oprichter

Naast een opleiding, wil De Acteursschool ook een plek bieden waar creatieve individuen elkaar kunnen ontmoeten, inspireren en van elkaar kunnen leren.

De Acteursschool houdt audities op 26 juni en 11 juli. Meer informatie over de opleiding en de audities via deacteursschool.be.

Tip voor de redactie

Heeft u interessant nieuws te melden? Laat het onze redactie weten!

Copyright © 2024 Xtream Media.