Binnenkort staat er opnieuw een bijzondere voorstelling op de agenda van het Antwerpse Fakkeltheater. Op 4 en 5 mei gaat Marlene, de musical met internationale ster Sven Ratzke in de hoofdrol, namelijk in Belgische première in de Rode Zaal.

Ratzke speelde hoofdrollen in verschillende musicalklassiekers en was te zien in geroemde one man shows. Zo schitterde hij onder andere in Where are we now, de voorstelling over het leven en werk van David Bowie waarmee hij over de wereld toerde. Na een succesvolle première in Berlijn, verovert hij momenteel de Duitse en Nederlandse theaters met Marlene. Het publiek zal in Antwerpen kunnen genieten van een versie in het Nederlands met Duits- en Engelstalige liedjes.

De teksten van Pam Gems en Connie Palmen, de kostuums van Ian Griffiths en het vakmanschap van Sven Ratzke zullen samen zorgen voor een onvergetelijke theaterervaring.

Verhaal

Het is 3 november 1960. Marlene is terug in Berlijn. Ze zit in de kleedkamer. Buiten scandeert de menigte ‘Go home Marlene!’ en ‘Verrader!’. Binnen bereidt de diva zich voor op haar eerste show sinds de oorlog. Er volgt een reis door het leven van één van de grootste iconen van de 20e eeuw. Een inkijk in de waanzin, de showbizz, haar herinneringen vol nostalgie en verlangen. Met als klapstuk: het concert zoals ze het toen, in 1960 in Berlijn, gaf.

Marlene is op 4 en 5 mei te zien in de Rode Zaal van het Fakkeltheater. Tickets en info via fakkeltheater.be. De voorstelling kwam tot stand in coproductie met het gerenommeerde Renaissance Theater in Berlijn.

Tip voor de redactie

Heeft u interessant nieuws te melden? Laat het onze redactie weten!
Copyright © 2023 Xtream Media.