Het is kerstvakantie, het moment om de schoolboeken aan de kant te leggen en samen met vrienden en familie te genieten van de warmste tijd van het jaar. Daarnaast betekent de start van de vakantie traditiegetrouw ook de aftrap van een nieuwe Kerstshow.

Afgelopen zaterdag zakte bekend Vlaanderen dan ook massaal af naar het Plopsa Theater in De Panne, waar de voorstelling in première ging. Dit jaar maken Samson & Marie kennis met een nieuw buitenaards vriendje dat beschikt over intergalactische krachten. Voor Marie kon de première niet snel genoeg plaatsvinden:

‘Ik ben een echte kerstelf, mijn kerstboom staat al wékenlang. Ik heb dan ook heel lang uitgekeken naar deze Kerstshows. Mensen vragen mij wel eens of ik het niet erg vind dat ik geen vakantie heb in de kerstvakantie, maar voor mij is dit de leukste tijd van het jaar. Ik doe wat ik graag doe, omringd door mijn vrienden.’

Marie

Naar goede gewoonte is de Burgemeester dit jaar opnieuw van de partij. Daarnaast zijn ook Brandweerman Bill en Bakkerin Florentine voor het eerst te zien.

De Samson & Marie Kerstshow is nog tot en met 27 december te zien in De Panne, nadien verhuist de voorstelling tot 4 januari naar de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen. Combineer een bezoek aan de Kerstshow met een dag vol plezier in Plopsaland De Panne of Plopsa Station Antwerp. Tickets en info via studio100.com.

Tip voor de redactie

Heeft u interessant nieuws te melden? Laat het onze redactie weten!

Copyright © 2024 Xtream Media.