Gisteren beleefden Kabouter Plop en zijn vrienden onder grote belangstelling de première van hun nieuwste show. In Plop en de Knuffelbeer trekken de kabouters naar een speelgoedherstelkabouter, om er daar de step van Smal te laten maken. Wanneer Klus het iets te bont maakt en het speelgoedatelier moet opruimen, krijgt hij hulp van een geheimzinnige, pratende knuffelbeer.

Kabouter Plop is nog steeds immens populair, dat bewezen de reacties vorig jaar nog tijdens de Studio 100 Singalong en De Grote Sinterklaasshow in het Antwerpse Sportpaleis. Ook gisteren genoot jong en oud met volle teugen van deze nieuwe Plop Show. Ook Plop zelf keek er naar uit:

‘We zijn heel blij om opnieuw op het podium te staan. Het is fijn om te zien dat onze liedjes zo geliefd blijven bij het publiek. De Knuffelbeer is een show vol verrassingen en plezier, waar alle ploppertjes zich kunnen herkennen in de avonturen van de kabouters.’

“Kabouter Plop”

Verhaal

Smal heeft van haar oma een step gekregen. Ze is er superblij mee. Maar Klus wil er absoluut mee rijden en breekt het stuur. Gelukkig weet Plop raad. Hij kent een speelgoedherstelkabouter die alle speelgoed kan repareren. De kabouters vertrekken naar het speelgoedatelier om de step te laten herstellen. Terwijl Plop, Kwebbel en Smal een stuur voor de step zoeken, heeft Klus veel plezier met al dat speelgoed. Hij maakt een rommeltje van het speelgoedatelier. Klus moet alles opruimen, maar heeft daar geen zin in. Een sprekende knuffelbeer helpt Klus met het vervelende taakje… maar wie is die knuffelbeer eigenlijk?

Plop en de Knuffelbeer is is nog tot en met 13 april te zien in Puurs, Geraardsbergen, Heist-op-den-Berg, Oostende, Antwerpen en Asse. Tickets en info via studio100.com.

Lees ook: Kabouter Plop keert terug naar theater met nieuwe show

Tip voor de redactie

Heeft u interessant nieuws te melden? Laat het onze redactie weten!

Copyright © 2024 Xtream Media.