Kabouter Plop is nog steeds immens populair, dat bewezen de reacties tijdens de Studio 100 Singalong en De Grote Sinterklaasshow in het Antwerpse Sportpaleis. Gelukkig hoeven de fans niet lang te wachten op een vervolg, want Studio 100 kondigde intussen een nieuwe Plop-show aan.

Plop en de Knuffelbeer is vanaf 13 februari te zien in GC Den Egger in Scherpenheuvel en trekt nadien naar verschillende theaters in Vlaanderen. Het wordt een show boordevol Plop-hits als De Kabouterdans, De Kabouterfanafare en Snuffeltje.

Kabouter Plop kijkt er alvast naar uit:

‘We zijn heel blij om opnieuw op het podium te staan en samen met de kinderen te lachen en dansen. De Knuffelbeer is een show vol verrassingen en plezier, waar iedereen zich kan herkennen in de avonturen van de kabouters.’

“Kabouter Plop”

Verhaal

Smal heeft van haar oma een step gekregen. Ze is er superblij mee. Maar Klus wil er absoluut mee rijden en breekt het stuur. Gelukkig weet Plop raad. Hij kent een speelgoedherstelkabouter die alle speelgoed kan repareren. De kabouters vertrekken naar het speelgoedatelier om de step te laten herstellen. Terwijl Plop, Kwebbel en Smal een stuur voor de step zoeken, heeft Klus veel plezier met al dat speelgoed. Hij maakt een rommeltje van het speelgoedatelier. Klus moet alles opruimen, maar heeft daar geen zin in. Een sprekende knuffelbeer helpt Klus met het vervelende taakje… maar wie is die knuffelbeer eigenlijk?

Plop en de Knuffelbeer is van 13 februari tot en met 13 april te zien in Scherpenheuvel, Vilvoorde, Puurs, Geraardsbergen, Heist-op-den-Berg, Oostende, Antwerpen en Asse. Tickets en info via studio100.com.

Tip voor de redactie

Heeft u interessant nieuws te melden? Laat het onze redactie weten!

Copyright © 2024 Xtream Media.