Na een reeks geslaagde try-outs in de Antwerpse Stadsschouwburg bereidt de cast van A Christmas Carol zich voor op de grote première komende zaterdag in Gent. Nadien is het iconische verhaal nog tot februari 2024 te zien in Gent, Hasselt en Antwerpen.

De interesse in deze nieuwe musical, met Lucas Van den Eynde in de hoofdrol, is groot. Daarom kondigt Deep Bridge nu al extra voorstellingen aan: de Geesten van het Verleden, het Heden en de Toekomst zullen namelijk ook op 2 januari door het Gentse Capitole vliegen. Verder neemt de cast al op 5 januari haar intrek in het Trixxo Theater in Hasselt, en wordt de voorstelling al vanaf 17 februari hernomen in Antwerpen.

Bekijk hieronder de eerste beelden van de voorstelling:

Verhaal

Voor bankier en wisselaar Ebenezer Scrooge draait bijna zijn hele leven alleen maar om geld. Liefde, familie en vriendschap lijkt hij te verafschuwen. Op kerstavond stemt Scrooge onwillig in met een vrije dag voor zijn boekhouder Bob Cratchit, zodat Bob Kerstmis kan vieren met zijn gezin. Scrooge krijgt diezelfde avond het bezoek van de geest van zijn vroegere zakenpartner Jacob Marley. Die waarschuwt hem voor zijn lot als rusteloos, ronddwalend spook, indien hij zijn leven niet verandert. Ook de Geesten van Voorbije Kerstmis, Kerstmis Nu en Toekomstig Kerstmis passeren nog de revue bij Scrooge. Zij brengen hem tot nieuwe inzichten en hij verandert zijn leven drastisch. Scrooge wordt weer de zachtaardige en ja, zelfs vrijgevige man die hij was voor de dood van zijn geliefde Emily.

A Christmas Carol is vanaf dit weekend te zien in Capitole Gent, Trixxo Theater Hasselt en Stadsschouwburg Antwerpen. Tickets en info via deepbridge.be.

Tip voor de redactie

Heeft u interessant nieuws te melden? Laat het onze redactie weten!

Copyright © 2024 Xtream Media.