Begin dit jaar trokken musicalliefhebbers massaal naar het Antwerpse Fakkeltheater voor Tot Altijd, de beklijvende voorstelling van AuFond Producties. Jo Hens bewoog het voltallige publiek elke keer opnieuw tot tranen met zijn vertolking van Mario Verstraete. Samen met David Cantens, Line Ellegiers, Anne Mie Gils en Floris Devooght bracht hij de gelijknamige film van Nic Balthazar op de planken.

Wie er niet bij kon zijn in Antwerpen, krijgt dit najaar een herkansing. Vanaf 8 november trekt de voorstelling namelijk op tour langs de Vlaamse theaters. Beginnen doet de cast in Beringen, maar ook Izegem, Ninove, Diksmuide, Roeselare, Heist-op-den-Berg en Alsemberg komen aan de beurt.

Verhaal

Tot Altijd vertelt het verhaal van Mario Verstraete, de eerste niet-terminale euthanasiepatiënt in België. Mario Verstraete heeft alles om gelukkig over te zijn, tot de harde diagnose van MS zijn leven in één adem overhoophaalt. Omringd door vrienden en familie probeert Mario alles uit het leven te halen wat er nog in zit. Wanneer hij echter besluit om te vechten voor zijn recht op waardig sterven, worden al Mario’s relaties zwaar op de proef gesteld.

(Her)beleef Tot Altijd dit najaar in een theater bij jou in de buurt. Tickets en info via aufondproducties.be.

Lees ook: Tot Altijd: een ijzersterke cast in een prachtige voorstelling

Tip voor de redactie

Heeft u interessant nieuws te melden? Laat het onze redactie weten!

Copyright © 2024 Xtream Media.