Afgelopen weekend ging Mannen met Hakken in première in Antwerpen. Heel wat bekende Vlamingen zakten af naar Theater Elckerlyc, waar ze genoten van een pittige komedie vol glitter en glamour.

De voorstelling vertelt het verhaal van een vriendengroep die plots terechtkomt in de wereld van de drag queens. Ondanks hun persoonlijke problemen doen de personages er alles aan om op te treden tijdens het Bal van de Burgemeester. Chris Van Espen, Jo Hens, Sergej Lopouchanski, Bart Van Avermaet, Ivan Pecnik en Gert Botty veroverden alvast de harten van het aanwezige publiek.

Verhaal

Een groep cafévrienden van verschillende pluimage komen wekelijks bij elkaar om illegaal te pokeren. Plots komen ze terecht in de wereld van de extravagante drag queens, waardoor ze te maken krijgen met emotionele uitdagingen die hun vriendschap op de helling zetten. Buitensporige pruiken, geëpileerde kuiten, en glimmende paillettejurken behoren plots tot hun dagelijkse garderobe.

Bekijk hieronder de trailer:

Mannen met Hakken is nog tot en met 10 december te zien in Theater Elckerlyc in Antwerpen. Tickets en info via backstage-producties.be.

Lees ook: Cast Mannen met Hakken krijgt les van Sally Monella

Tip voor de redactie

Heeft u interessant nieuws te melden? Laat het onze redactie weten!

Copyright © 2024 Xtream Media.