De derde Nachtwacht-show draagt de titel Het Donkere Spiegelbeeld en zal vanaf oktober dit jaar touren door Vlaanderen. Ook in deze voorstelling strijden Vladimir (Louis Thyssen), Keelin (Céline Verbeeck), Wilko (Giovanni Kemper) en Vega (Sven De Ridder) tegen de gevaren uit de onderwereld.

Verhaal

Vlad, Keelin, Wilko en Vega mogen in het kledingatelier van de Hoge Raad een nieuwe outfit gaan kiezen omdat hun oude bijna is versleten. Kleermaker Zorax (Kürt Rogiers) laat hen kiezen uit honderden verschillende kostuums.
Vlad merkt in het atelier een zonnebril op waarmee je gedachten kan lezen. Wilko is meteen verliefd op de stoere wolvenklauw die er ligt. En Keelin voelt wel iets voor de vleugels die er hangen. Ze wil er heel graag mee vliegen. Maar de voorwerpen blijken niet te koop. Je kan ze enkel ruilen voor iets heel persoonlijks. Wilko geeft een van zijn wolventanden aan Zorax, Keelin een lok van haar elfenhaar en Vlad een druppel bloed.
Maar vanaf dan gebeuren er vreemde dingen. Wilko, Vlad en Keelin ontdekken dat er dubbelgangers van hen rondlopen. Maar wat voert de valse Nachtwacht in het schild? Het komt tot een helse strijd tussen de goede en de slechte Nachtwacht. Maar wie zal winnen?

Met Nachtwacht heeft Studio 100 in 2015 een sterk merk toegevoegd aan hun portfolio. Intussen verschenen er 6 seizoenen (62 afleveringen) van de televisiereeks, 3 bioscoopfilms en binnenkort dus evenveel theatershows.

Naast een tournee door Vlaanderen zal Nachtwacht met deze shows ook voor het eerst te zien zijn in Nederland, want Roosendaal werd toegevoegd aan de speelplanning.

Nachtwacht: Het Donkere Spiegelbeeld is vanaf 1 oktober te zien in het theater. Tickets en info via studio100.com.

Tip voor de redactie

Heeft u interessant nieuws te melden? Laat het onze redactie weten!
Copyright © 2023 Xtream Media.