De afgelopen maanden trok K3 door Vlaanderen met de vernieuwde familiemusical De 3 Biggetjes. Met meer dan 200.000 bezoekers en de Eventim Publieksprijs voor Beste Familiemusical ging het musicaldebuut van Hanne, Marthe en Julia niet onopgemerkt voorbij.

Terwijl het muzikale trio Nederland doorkruist, waar de musical nog tot en met 16 juni te zien is, kondigde Studio 100 reeds een nieuwe theatershow aan. Na het succes van Vleugels keert K3 volgend voorjaar namelijk terug naar de theaters met de K3 Show Zeesterren. Deze grootse show is vanaf 1 maart 2025 te zien in de grootste zalen van de lage landen. Hanne, Marthe en Julia kijken er alvast naar uit:

‘Zeesterren belooft een geweldige show te worden! Ik kan niet wachten om op het podium te staan, want zo’n grote zaal geeft enorm veel energie.’

Hanne Verbruggen

‘Het wordt een show voor iedereen, boordevol nieuwe liedjes uit de film, maar ook met oude klassiekers. We gaan van elke show een feestje maken!’

Marthe De Pillecyn

‘Ik ben heel blij dat we volgend jaar weer op tour gaan. Dat is altijd genieten met onze fantastische cast & crew en het enthousiaste publiek.’

Julia Boschman

En of het publiek enthousiast is. Minder dan 24 uur na de aankondiging werd de kaap van 10.000 verkochte tickets reeds gerond!

Verhaal

De K3 show wordt helemaal op zijn kop gezet wanneer de meisjes botsen op een mysterieuze schelp… Samen met het publiek, én met een nieuwe vriend, wordt het een K3 show om nooit te vergeten. Kom jij meezingen, dansen, én zoeken naar de drie magische parels om de schelp te openen?

De K3 Show Zeesterren is vanaf 1 maart 2025 te zien in Hasselt, Gent, Oostende, Leuven en Antwerpen. Tickets en info via studio100.com.

Lees ook: De 3 Biggetjes verkozen tot Beste Familiemusical

Tip voor de redactie

Heeft u interessant nieuws te melden? Laat het onze redactie weten!

Copyright © 2024 Xtream Media.