Gisteren speelde de cast van Marie-Antoinette, de musical rond de laatste koningin van Frankrijk, hun laatste voorstelling aan het kasteel van Wijnendale. Tijd voor producent Historalia om zich voor te bereiden op volgend jaar. Dan blaast het productiehuis van prins-ondernemer Simon de Merode namelijk 10 kaarsjes uit, en dat wordt gevierd met een nieuwe voorstelling.

Jeanne d’Arc, een musical geschreven door Jelle Cleymans en Jef Hoogmartens, gecomponeerd door Sam Gevers en geregisseerd door Luc Stevens, belooft een meeslepende reis door het leven van de legendarische Franse heldin te worden. Bij Historalia kunnen ze alvast niet wachten om dit verhaal te vertellen:

‘Jeanne d’Arc, een voorbeeld van moed en vastberadenheid, herinnert ons eraan dat zelfs de meest onwaarschijnlijke helden de loop van de geschiedenis kunnen veranderen.’

Simon de Merode, producent

Wie zich wil verzekeren van de beste plaatsen voor dit nieuwe musicalspektakel, dat in augustus 2024 te zien zal zijn rond Kasteel de Merode, kan vanaf nu tickets bestellen via de website van Historalia.

Wie wordt Jeanne d’Arc?

Naast een goed verhaal en goede muziek heeft een musical natuurlijk ook een schitterende cast nodig, en daar wordt nu volop naar gezocht. Droom je ervan om het verhaal van Jeanne d’Arc mee te vertellen op een unieke locatie? Schrijf je dan snel in, want Historalia is op zoek naar een professionele hoofdcast, bestaande uit gevarieerde leeftijden en profielen, een zang- en dansensemble, een kindercast en figuranten.

Jeanne d’Arc is vanaf 14 augustus te zien in Westerlo. Tickets en info via Historalia.be. Inschrijven voor de audities kan nog tot 1 november via deze link.

Lees ook: Jelle Cleymans en Jef Hoogmartens schrijven nieuw musicalspektakel voor Historalia.

Tip voor de redactie

Heeft u interessant nieuws te melden? Laat het onze redactie weten!
Copyright © 2023 Xtream Media.