De afgelopen weken toverde Deep Bridge de Stadsschouwburg van Antwerpen, het Capitole in Gent en het Trixxo Theater in Hasselt om tot het Londen van 1843 met de hartverwarmende familiemusical A Christmas Carol. Lucas Van den Eynde zette een glansprestatie neer met zijn vertolking van Ebenezer Scrooge, en ook de familie Cratchit en de vier geesten werden warm onthaald door pers en publiek.

De vraag naar tickets was zodanig groot dat Deep Bridge nog voor de première al extra shows aankondigde. In totaal mocht de producent 40.000 bezoekers verwelkomen. Wie de show nog niet zag, of hem nog eens wil herbeleven, krijgt nog een allerlaatste kans. Ebenezer Scrooge keert tijdens de krokusvakantie namelijk nog 1 keer terug naar Antwerpen voor de allerlaatste shows. Regisseur Stany Crets, die het verhaal van Charles Dickens voor de gelegenheid onder handen nam, kijkt er alvast naar uit om het publiek nog eens in de kerstsfeer te brengen:

‘A Christmas Carol is zoveel meer dan een kerstmusical. Het is een tijdloos verhaal over verdraagzaamheid, liefde, zorg voor familie en vrienden,… . We hebben een hedendaagse familievoorstelling gemaakt, met respect voor het originele verhaal van Charles Dickens, nieuwe muziek en doorspekt met de nodige humor en een vleugje romantiek. Een hartverwarmende productie die toevallig ‘Christmas’ in de titel heeft staan, maar die het ganse jaar gebracht kan worden en relevant is.’

Stany Crets, regisseur

A Christmas Carol is van 17 tot en met 25 februari te zien in de Stadsschouwburg van Antwerpen. Tickets en info via deepbridge.be.

Lees ook: A Christmas Carol: de leerzame reis van een oude gierigaard en 4 hilarische geesten

Tip voor de redactie

Heeft u interessant nieuws te melden? Laat het onze redactie weten!
Copyright © 2023 Xtream Media.