Vandaag kwamen de cast en creatives van Jeanne d’Arc, het nieuwe musicalspektakel van Historalia, samen in Westerlo voor de eerste lezing. De 10-koppige hoofdcast, aangevoerd door Lotte Stevens, kroop voor het eerst in hun personage en schrijversduo Jef Hoogmartens en Jelle Cleymans zagen hun tekst tot leven komen. Bovendien had producent Simon de Merode ook goed nieuws: wegens de grote belangstelling opende Historalia vandaag de ticketverkoop voor 4 extra voorstellingen. de Merode is alvast opgetogen over het nieuwe, vurige spektakel:

‘Ik ben heel blij en trots dat we nu al extra voorstellingen mogen aankondigen. Met zowat 76% van de tot op heden beschikbare tickets verkocht, is dat ook nodig en mogen we gerust stellen dat het enthousiasme rond Jeanne d’Arc heel groot is bij het publiek. In die mate zelfs dat onze verkoopcijfers terug vergelijkbaar zijn met wat we pre-covid verkochten voor onze spektakels en zelfs een beetje beter. We hebben een schitterende cast en een ijzersterk creatief team. We gaan van Jeanne d’Arc een onvergetelijke ervaring maken voor de mensen.’

Simon de Merode, producent

Verhaal

Beleef de epische reis van Jeanne d’Arc in dit nieuw, adembenemend musicalspektakel van Historalia. Laat je meeslepen door het verhaal van deze legendarische Franse heldin en ontdek de strijd, moed en opoffering die haar tot een icoon maakten. Met indrukwekkende decors en krachtige symfonische muziek, brengt Historalia Jeanne d’Arc tot leven zoals nooit tevoren.

Jeanne d’Arc is vanaf 14 augustus te zien aan kasteel de Merode in Westerlo. Tickets en info via Historalia.be.

Lees ook: Lotte Stevens en Pieter Jan De Paepe lanceren single We Vieren de Liefde

Tip voor de redactie

Heeft u interessant nieuws te melden? Laat het onze redactie weten!

Copyright © 2024 Xtream Media.