Een spannende dag vandaag in Puurs, waar de nieuwe spektakel-musical Red Star Line in première ging. Twee keer zelfs, want net als bij voorganger 40-45 werden ook bij Red Star Line twee acteurs gecast per hoofdrol.

De première kon rekenen op heel wat geïnteresseerden die na de voorstelling unaniem lovend reageerden. Intieme scènes wisselen zich af met grootse dansmomenten in het bruisende New York, en dit alles in een technisch hoogstaand kader dat het publiek een filmisch gevoel geeft. Gert Verhulst heeft lang naar deze dag uitgekeken:

‘Ik ben enorm blij en trots dat we Red Star Line vandaag aan het grote publiek kunnen tonen. Gedurende een lange en intense periode is er bijzonder hard en met zoveel passie aan deze voorstelling gewerkt. Opnieuw hebben we de lat voor onszelf weer wat hoger gelegd en dat kan alleen maar als iedereen er 300% voor gaat. Vandaag zijn we er absoluut klaar voor om dit gigantisch schip te laten uitvaren!’

Gert Verhulst, bezieler

Red Star Line is de opvolger van de iconische spektakel-musical 40-45, waar het doek vorig jaar over viel na een speelperiode van bijna 4 jaar. Het was de eerste voorstelling die gebruikmaakte van de hoogstaande technische mogelijkheden in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. Dat het publiek benieuwd is naar de nieuwe musical moge duidelijk zijn, want Studio 100 verkocht intussen al meer dan 200.000 tickets.

Red Star Line is nu te zien in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. Tickets en info via redstarline.nu.

Lees ook: Preview spektakel-musical Red Star Line belooft spanning en ontroering.

Tip voor de redactie

Heeft u interessant nieuws te melden? Laat het onze redactie weten!
Copyright © 2023 Xtream Media.