Vandaag was een bijzonder spannende dag voor de cast en crew van de nieuwe spektakel-musical Red Star Line: de Vlaamse pers reisde namelijk af naar het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs, waar ze voor het eerst 20 minuten uit de musical te zien kregen.

Het vertrek van Jan (vertolkt door Jelle Cleymans en Jonas Van Geel): daarmee opent de nieuwe musical. Maar volgens Studio 100-CEO Anja Van Mensel wordt de voorstelling veel meer dan een sfeerverslag van een gezellig boottochtje:

‘Deze prachtige openingsscène is slechts het begin, want nadien volgen nog grote dansscènes in het bruisende New York en is er zelfs storm op komst.’

Anja Van Mensel, CEO Studio 100

Al meer dan 175.000 verkochte tickets

Dat er interesse is in de opvolger van 40-45 staat buiten kijf: nog voor de première werden er reeds meer dan 175.000 tickets verkocht. Daarmee zijn bijna alle voorstellingen dit voorjaar volledig uitverkocht, dus konden verlengingen niet uitblijven. Intussen werden de voorstellingen in november toegevoegd aan de speelplanning.

De stormloop op tickets is de kers op de taart van hard werk, veel hard werk:

‘Aan deze productie gingen jaren van voorbereiding aan vooraf en momenteel werken we nog keihard door om op 19 maart, de dag van de grote wereldpremière, een onvergetelijke voorstelling te kunnen loslaten op het publiek.’

Anja Van Mensel, CEO Studio 100

Red Star Line is vanaf 19 maart 2023 te zien in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. Tickets en info via redstarline.nu.

Lees ook: Krijg hier een eerste indruk van de Red Star Line.

Tip voor de redactie

Heeft u interessant nieuws te melden? Laat het onze redactie weten!

Copyright © 2024 Xtream Media.