Op 21 januari ging Gaston & Leo – De Hommage Musical in première, een voorstelling waarin de helden van de variété herleven en men een inkijk krijgt in het leven van de mannen achter de lach. Iets waar het publiek duidelijk op zat te wachten, want intussen kondigde producent Backstage Producties aan dat er al meer dan 10.000 tickets verkocht werden.

Dat de musical zo aanslaat, bewijst dat het duo nog steeds een prominente plek heeft in het hart van het Vlaamse publiek. De manier waarop de voorstelling omarmd wordt, verheugt ook producent Dirk Van Vooren:

‘We zijn ontroerd door de steun van het grote publiek en de warme ontvangst door de pers. Het is een eerbetoon dat recht doet aan het onvergetelijke duo, en we zijn dankbaar dat we dit met zoveel mensen kunnen delen. En ik weet dat er nog een groot potentieel publiek deze voorstelling wil omarmen, doe het nu voor het te laat is!’

Dirk Van Vooren, producent

Beleef deze unieke voorstelling, met Warre Borgmans en Jurgen Delnaet in de hoofdrollen, nog tot en met 25 februari in Antwerpen, en daarna in Gent. Ontdek hoe scheepshersteller Gaston Berghmans en muzikant Leo Martin elkaar leerden kennen en hoe hun samenwerking uitgroeide tot een ongezien succes. In een nostalgisch decor van heerlijke vergeten Vlaamstalige liedjes, en onder begeleiding van een live orkest, schetst de musical met een lach en traan de carrière van Vlaanderens grootste komische duo ooit.

Gaston & Leo – De Hommage Musical is nog tot en met 25 februari te zien in Theater Elckerlyc in Antwerpen. In het eerste weekend van maart staat de voorstelling in het Capitole in Gent. Tickets en info via backstage-producties.be.

Lees ook: Gaston & Leo krijgen prachtig eerbetoon tijdens hommage musical

Tip voor de redactie

Heeft u interessant nieuws te melden? Laat het onze redactie weten!
Copyright © 2023 Xtream Media.