Over enkele weken is het zover: dan trekt de Nachtwacht het theater in met de nieuwe show De Bevroren Sneeuwkoningin. Vanaf 28 september bestrijden Keelin, Vlad en Wilko opnieuw het kwaad. Dit jaar gaan de vrienden bovendien voor het eerst naar de Onderwereld:

‘Het decor zal ook een volledig andere stijl hebben dan de vorige jaren. De show is interactief: zingen, dansen, samen spreuken uitvoeren. Het publiek wordt letterlijk mee betrokken in het verhaal.’

Louis Thyssen, “Vladimir”

Niet alleen de grote theaters, maar ook de plaatselijke culturele centra komen in deze tour aan bod. “We willen dichter bij het publiek zijn zodat de interactie nóg groter wordt”, vertelt Sophie Janssens, die de rol van Keelin vertolkt. “Anderzijds moet het groot genoeg zijn voor decor en special effects van de show.”

Verhaal

Vlad, Wilko en Keelin zijn enorm vereerd wanneer ze een bezoek mogen brengen aan het ijspaleis van Sneeuwkoningin Frosta in de Onderwereld. Samen met haar toegewijde butler legt ze haar drie gasten uit Schemermeer in de watten. Maar dan duikt de kwade IJsgeest Iskal op. Hij bevriest de Sneeuwkoningin en is van plan om heel de wereld in ijs te veranderen. De Nachtwacht moet samen met Vega proberen om de Sneeuwkoningin te ontdooien, én om de IJsgeest naar het Duistere Hart te sturen voor hij alles en iedereen bevriest.

De Nachtwachtshow De Bevroren Sneeuwkoningin trekt tot en met 16 november door Vlaanderen. Tickets en info via studio100.com.

Tip voor de redactie

Heeft u interessant nieuws te melden? Laat het onze redactie weten!

Copyright © 2024 Xtream Media.