Groot nieuws voor de fans van romantische komedies! Volgend voorjaar haalt Deep Bridge Pretty Woman – De Musical namelijk voor het eerst naar Vlaanderen. De voorstelling, gebaseerd op de iconische film, vertelt het verhaal van Vivian Ward. De charmante escorte kruist het pad van zakenman Edward Lewis, en de twee beginnen een passionele romance. Edward huurt Vivian in om hem tijdens zijn verblijf in Los Angeles te vergezellen en al snel leren ze elkaar én zichzelf beter kennen. Ondanks hun grote verschillen, hebben de twee meer met elkaar gemeen dan gedacht. Ze groeien naar elkaar toe, maar een toekomst samen is onmogelijk… of niet?

Voor de rol van Vivian Ward doet de producent beroep op niemand minder dan Helle Vanderheyden. De actrice kruipt hiermee onder meer in de voetsporen van Hollywood-legende Julia Roberts, die de rol vertolkte in de film:

‘Wie wil er nu niet, al is het maar voor even, in de mooie schoenen van Julia Roberts staan? Ze is een steengoede actrice en heeft van Vivian Ward echt een iconisch personage gemaakt. From zero to hero, ondanks alle tegenkanting en dat altijd ook op haar eigen, heerlijk complexloze manier. Pretty Woman heeft alleszins geen geheimen voor mij, ik heb de film letterlijk al honderd keer gezien!’

Helle Vanderheyden, “Vivian Ward”

Stany Crets voorziet de regie van de musical, naar een script van Garry Marshall en J.F. Lawton. Poplegende Bryan Adams schreef, samen met Jim Vallance, een gloednieuwe score voor de voorstelling. De rest van de cast houdt Crets voorlopig nog even geheim.

Herneming MAMMA MIA! uitgesteld

Normaal zou Deep Bridge volgend voorjaar in de theaters staan met de herneming van MAMMA MIA! Door omstandigheden geheel buiten de wil van Deep Bridge om, is de producent echter genoodzaakt om de reis naar het Griekse eiland tijdelijk uit te stellen. Ter vervanging voorzag men een Vlaamse primeur in de vorm van Pretty Woman – De Musical. Deep Bridge hoopt in de nabije toekomst nieuwe data te kunnen bevestigen voor MAMMA MIA! en kijkt ernaar uit deze te kunnen delen met tickethouders en publiek.

Pretty Woman – De Musical is vanaf 21 maart 2025 te zien in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt. Tickets en info via deepbridge.be. Meer informatie over het uitstel van MAMMA MIA! vindt u hier.

Tip voor de redactie

Heeft u interessant nieuws te melden? Laat het onze redactie weten!

Copyright © 2024 Xtream Media.