De 23-jarige Sophie Janssens zal vanaf oktober naast Ann Van den Broeck te zien zijn in You Are My Sunshine, de eerste voorstelling die Van den Broeck samen maakte met Stany Crets. Het wordt de eerste hoofdrol voor Janssens, die in juni vorig jaar afstudeerde aan Codarts Hogeschool voor de Kunsten in Rotterdam. Ze is alvast in de wolken:

‘Toen ik het eerste persbericht van ‘You are my Sunshine’ las, werd ik meteen verliefd op het verhaal. Het is een enorme eer dat ik bij mijn eerste hoofdrol meteen naast iemand als Ann Van den Broeck mag spelen. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om in de wereld van Lena en Britt te duiken en hoop dat we het publiek op hun beurt verliefd kunnen laten worden op het verhaal!’

Sophie Janssens, “Lena”

De voorstelling, die normaal in april in première ging in het Antwerpse Theater TriArte, moest na het faillissement van de zaal op zoek naar een nieuw onderkomen. Dit werd gevonden in de Rode Zaal van het Antwerpse Fakkeltheater, waar de musical te zien zal zijn tot zondag 22 oktober.

Verhaal

Lena en Britt. Ze kennen elkaar niet. De ene is 15, de ander 45. Door een onfortuinlijke speling van het lot ontmoeten ze elkaar op een plek die ze allebei koesteren in hun hart. Hun beider favoriete plek op aarde. Een vakantiehuis. En ze wachten daar samen tot de voorzienigheid voor hen een beslissing neemt.

Ze worden lotgenoten, leerling en lerares, hartsvriendinnen, moeder en dochter. Ze proberen samen achter een groot mysterie te komen. Hoe kan het dat je leeft en toch niet leeft? Hoe zet je oneindigheid om in eindigheid? Hoe manipuleer je het leven…als je in een coma ligt?

You Are My Sunshine is te zien vanaf 5 oktober. Tickets en info via deepbridge.be.

Lees ook: Ann Van den Broeck en Stany Crets presenteren You Are My Sunshine.

Tip voor de redactie

Heeft u interessant nieuws te melden? Laat het onze redactie weten!

Copyright © 2024 Xtream Media.