Gisterenavond ging in Theater Elckerlyc in Antwerpen De Mannen van de Golf in première, de eerste voorstelling in het jubileumjaar van de Sven De Ridder Company. In deze komedie, geschreven door Brik Van Dyck en Sven De Ridder, nemen we een kijkje in een chique golfclub net buiten de stad. Wanneer armoedzaaier Raoul zich aan wil sluiten bij de club, is plots niets meer wat het lijkt.

Voor deze nieuwe lenteproductie kunnen Sven De Ridder, Brik Van Dyck, Jasmine Jaspers en Luc Verhoeven rekenen op kleppers Maaike Boerdam en Warre Borgmans.

5 jaar Sven De Ridder Company

2023 wordt een heus feestjaar voor de Sven De Ridder Company, die haar 5-jarig bestaan viert. Na De Crème Glace Oorlog, dat in de zomer van 2018 te zien was in Theater Elckerlyc, bracht de producent in 2018 en 2019 telkens een zomer- en een wintervoorstelling. In 2022 werd de eerste lente-voorstelling gebracht, die dit jaar opgevolgd wordt door De Mannen van de Golf. Sommige voorstellingen, die hun première steeds beleven in een Antwerps theater, gaan nadien ook op tournee langs verschillende Vlaamse culturele centra.

Deze zomer vervolgt de Sven De Ridder Company haar jubileumjaar met de voorstelling Aangespoeld, waarin Sven De Ridder, Brik Van Dyck en Jasmine Jaspers versterking krijgen van Juan Gerlo, Nele Goossens en Peter Thyssen.

De Mannen van de Golf is vanaf nu te zien in Theater Elckerlyc, tickets en info via elckerlyc.be.

Tip voor de redactie

Heeft u interessant nieuws te melden? Laat het onze redactie weten!
Copyright © 2023 Xtream Media.