Vanmiddag beleefde de sprookjesmusical Rapunzel van Deep Bridge haar première in de Antwerpse Stadsschouwburg. De sterke cast, aangevoerd door Helle Vanderheyden en Sandrine Van Handenhoven, is begonnen aan een reeks voorstellingen in Antwerpen, Hasselt en Gent, waar de lange vlecht weer opgeborgen wordt op zaterdag 22 april. De musical kon van bij de start meteen rekenen op een enorme interesse, waardoor al snel extra voorstellingen werden aangekondigd voor de run dit voorjaar.

Het Vlaamse publiek bleef echter massaal vragen om tickets, dus keren Vanderheyden en co dit najaar terug naar het theater. Vanaf zaterdag 21 oktober staat de toren weer opgesteld in het Trixxo Theater in Hasselt, het Capitole in Gent en de Stadsschouwburg van Antwerpen.

Bekijk hieronder enkele scènefoto’s:

Rapunzel, met onder andere Helle Vanderheyden, Sandrine Van Handenhoven, Walter Baele en Laurenz Hoorelbeke is nog te zien tot 22 april en keert terug vanaf 21 oktober. Boek nog tot 5 april je tickets via deepbridge.be voor een gratis rang-upgrade.

Tip voor de redactie

Heeft u interessant nieuws te melden? Laat het onze redactie weten!

Copyright © 2024 Xtream Media.