Lucas Van den Eynde mag zijn zangstem stilaan gaan opwarmen. Na de herneming van A Christmas Carol, waarin hij Ebenezer Scrooge opnieuw tot leven zal wekken, staat hem volgend voorjaar namelijk al een nieuw musicalavontuur te wachten. Backstage Producties wist de acteur te strikken voor de rol van Oliver Warbucks in Annie.

Warbucks is een rijke zakenman die de roodharige wees Annie met kerst verwelkomt bij hem thuis. Co-producent James Cooke is trots deze eerste grote naam uit de cast bekend te mogen maken:

‘Ik heb de kans gehad om hem al vaak in prachtrollen te zien, ik weet 100% zeker dat Lucas een hartverwarmende Oliver “Daddy” Warbucks zal zijn.’

James Cooke, co-producent

Van den Eynde zal zich binnenkort dus gaan verdiepen in het script, dat vertaald werd door Allard Blom. Onder leiding van regisseur Jaak Lema en choreograaf Laurent Flament zal de cast zich dit najaar klaarstomen voor de grote première in Antwerpen.

Verhaal

Annie, wie kent ze niet?
Het guitige en moedige weesmeisje met een hart van goud, dat ontsnapt uit de klauwen van de gemene directrice Miss Hannigan.
Samen met haar trouwe viervoeter Sandy ontmoet ze op haar avontuur Oliver Warbucks, een rijke zakenman. Terwijl Annie haar weg vindt in zijn glamoureuze wereld groeit er een bijzondere band tussen hen. Maar ondertussen blijft ze dromen over haar echte ouders.
Wat is de betekenis van het gebroken medaillon? Hoe kan een ontmoeting met de president haar helpen? En wat met die gekke Rooster?
Kom het allemaal ontdekken in deze hartverwarmende familiemusical vol iconische nummers zoals Tomorrow en It’s a hard knock life.

Annie is vanaf 18 januari te zien in Theater Elckerlyc in Antwerpen en Capitole Gent. Tickets en info via backstage-producties.be.

Lees ook: Backstage Producties brengt Annie opnieuw naar het theater

Tip voor de redactie

Heeft u interessant nieuws te melden? Laat het onze redactie weten!

Copyright © 2024 Xtream Media.