Met maar liefst nog drie producties op de agenda dit voorjaar, weet het team van Backstage Producties ongetwijfeld nog wat te doen voor de start van de zomer. Toch kijkt de producent ook al verder vooruit en kondigt het vandaag de terugkeer van de geliefde musicalklassieker Annie aan.

Na een felgesmaakte versie van de musical Pocahontas vorig jaar, kan het publiek zich vanaf 17 januari 2025 laten onderdompelen in het verhaal van het moedige weesmeisje. Onder leiding van regisseur Jaak Lema en met choreografieën van Laurent Flament belooft het opnieuw een adembenemende voorstelling te worden. De cast wordt later dit voorjaar bekendgemaakt.

Verhaal

Annie, wie kent ze niet?
Het guitige en moedige weesmeisje met een hart van goud, dat ontsnapt uit de klauwen van de gemene directrice Miss Hannigan.
Samen met haar trouwe viervoeter Sandy ontmoet ze op haar avontuur Oliver Warbucks, een rijke zakenman. Terwijl Annie haar weg vindt in zijn glamoureuze wereld groeit er een bijzondere band tussen hen. Maar ondertussen blijft ze dromen over haar echte ouders.
Wat is de betekenis van het gebroken medaillon? Hoe kan een ontmoeting met de president haar helpen? En wat met die gekke Rooster?
Kom het allemaal ontdekken in deze hartverwarmende familiemusical vol iconische nummers zoals Tomorrow en It’s a hard knock life.

Annie is vanaf 18 januari te zien in Theater Elckerlyc in Antwerpen en Capitole Gent. Tickets en info via backstage-producties.be.

Tip voor de redactie

Heeft u interessant nieuws te melden? Laat het onze redactie weten!

Copyright © 2024 Xtream Media.