Ons vorstenpaar was toe aan een avond in het theater, dus brachten Koning Filip en Koningin Mathilde afgelopen vrijdag een bezoekje aan Les Misérables. Na afloop van de voorstelling namen de Koning en de Koningin, vergezeld door Prins Emmanuel, de tijd om kennis te maken met de cast en crew. Volgens Hans Bourlon heeft het gezin genoten van de voorstelling:

‘Het is een buitengewone eer dat de koninklijke familie een bezoek heeft gebracht aan onze voorstelling van Les Misérables. Hun aanwezigheid getuigt van de impact en de kwaliteit van deze productie. We zijn bijzonder trots dat we hen mochten verwelkomen en dat ze zichtbaar onder de indruk waren.’

Hans Bourlon, CEO Studio 100

De terugkeer van de musical is een groot succes. Sinds de première in oktober speelt Les Misérables enkel voor uitverkochte zalen. De Belgisch-Nederlandse cast, aangestuurd door Milan van Waardenburg en Nordin De Moor, geeft elke voorstelling het beste van zichzelf.

Koning Filip, Milan van Waardenburg en Nordin De Moor - © Studio 100
Koning Filip, Milan van Waardenburg en Nordin De Moor – © Studio 100

Verhaal

Frankrijk in een tijd van onrust, armoede en oneerlijkheid. Na 19 jaar gevangenschap lijkt Jean Valjean zijn vrijheid tegemoet te gaan. Javert helpt hem uit de droom en laat hem weten aan welke voorwaarden hij de rest van zijn leven moet voldoen. Om hieraan te ontsnappen verscheurt Jean Valjean zijn vrijlatingsbrief en neemt een nieuwe identiteit aan. Door de jaren heen bewijst hij een goed persoon te zijn en probeert hij zijn verleden achter zich te laten. Lukt het Jean Valjean om uit handen te blijven van de geobsedeerde Javert, die hem koste wat kost wil bestraffen voor het breken met de voorwaarden?

Les Misérables staat nog tot 7 januari 2024 in de Stadsschouwburg van Antwerpen. Tickets en info via lesmiserables.live.

Lees ook: Milan Van Waardenburg en Nordin De Moor voeren titanenstrijd in verbluffende versie Les Misérables

Tip voor de redactie

Heeft u interessant nieuws te melden? Laat het onze redactie weten!

Copyright © 2024 Xtream Media.