40-45 beleefde zijn (dubbele) wereldpremière op 8 oktober 2018 en wist gedurende bijna 4 jaar meer dan 750.000 mensen te beroeren. Het verhaal van de familie Segers werd vandaag onder massale belangstelling voor de laatste keer opgevoerd in het Studio 100 Pop-Up Theater onder aanvoering van hoofdrolspelers Jonas Van Geel en Jelle Cleymans.

De spektakelmusical verraste vriend en vijand met rijdende tribunes, een vliegtuig, prachtige muziek van Will Tura en Steve Willaert en aangrijpende beelden op ledtorens, en dit alles in een theater dat speciaal voor de voorstelling gebouwd werd. Het was erop of eronder, maar het publiek sloot de opvolger van 14-18 al snel in de armen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het weerklinken van de laatste noot voor velen voor en achter de schermen een emotioneel moment was.

Heb je de voorstelling nog niet gezien, of wil je hem nog eens herbeleven, dan geeft Studio 100 je nog een allerlaatste kans: 40-45 is vanaf 6 augustus namelijk te zien bij Kinepolis. Een speciale captatie loodst je door deze magische voorstelling en zorgt ervoor dat je het verhaal minstens even intens beleeft. Vanuit de cinemazaal zit je immers altijd op de eerste rij en krijg je de acteurs heel close in beeld.

‘Studio 100 heeft met 40-45 een ‘must see’ musical afgeleverd die potentieel heeft voor een tweede leven in onze zalen. Door 40-45 op te nemen in de programmatie van onze Vlaamse bioscopen, geven we iedereen de kans om deze unieke Belgische productie gezien te hebben. Als Kinepolis streven we ernaar een zo breed mogelijk aanbod te hebben, waarbij het filmaanbod voortdurend wordt aangevuld met onder meer concerten, ballet- en operavoorstellingen. Niet vanuit de ambitie om de live experience te evenaren, wel om op een laagdrempelige manier ‘the next best thing’ aan te bieden.’

Eddy Duquenne, CEO Kinepolis Group

Beleef 40-45 vanaf 6 augustus bij Kinepolis. Tickets en info via kinepolis.be.

Lees ook: 40-45 stopt definitief op 3 juli 2022.

Tip voor de redactie

Heeft u interessant nieuws te melden? Laat het onze redactie weten!

Copyright © 2024 Xtream Media.