Volgend jaar brengt Albert Verlinde de hitmusical Grease naar Vlaanderen. Vanaf september kan het publiek meezingen met klassiekers als You’re The One That I Want, Hopelessly Devoted To You, Summer Nights en Sandy.

Momenteel is de producent op zoek naar een hoofdcast voor deze nieuwe, frisse productie. Om deze zoektocht in goede banen te leiden wordt beroep gedaan op FABRIC MAGIC, het productiehuis achter de hitreeks #LikeMe. Thomas Van Goethem, CEO van Fabric Magic, is enthousiast over deze samenwerking:

‘Met FABRIC MAGIC proberen we al jaren onze producties te voorzien van onze magische touch. Voorheen deden we dit al voor events, show, televisie en film, maar dat we Albert Verlinde nu ook mogen ondersteunen in de creatie van een musicalklassieker van formaat, is natuurlijk éxtra magisch. We kijken er enorm naar uit om op zoek te gaan naar een straffe Vlaamse cast, om zo het publiek weldra te laten genieten van een heerlijk avondje uit!’

Thomas Van Goethem, CEO FABRIC MAGIC

Aanmelden voor de audities, die begin volgend jaar plaatsvinden, is nog steeds mogelijk via de site van de musical. Concreet zoekt men meisjes en jongens, met het nodige zang- en danstalent, die in de huid kunnen kruipen van jongvolwassenen die in de voorstelling in het laatste jaar van hun middelbare school zitten. Ben jij de volgende Camille Dhont of Francisco Schuster? Meld je dan nog snel aan!

Verhaal

Grease vertelt over de tieners Danny en Sandy die na een wervelende zomerromance onverwachts worden herenigd wanneer Sandy voor haar laatste schooljaar naar Rydell High overstapt. Danny blijkt al snel niet de lieve jongen van tijdens de zomer te zijn, maar een lid van de T-Birds die vooral stoer wil overkomen op zijn vrienden. De brave Sandy probeert te veranderen en sluit zich aan bij de Pink Ladies. Een danswedstrijd moet de twee geliefden weer samen brengen, maar voor hoe lang? Overleven ze de beproevingen van het tienerleven en vinden ze opnieuw de ware liefde?

Grease is vanaf 12 september 2024 te zien in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt. Tickets bestellen en jezelf opgeven voor de audities kan via greasemusical.be.

Lees ook: Albert Verlinde brengt Grease opnieuw naar Vlaanderen

Tip voor de redactie

Heeft u interessant nieuws te melden? Laat het onze redactie weten!

Copyright © 2024 Xtream Media.