Vanaf komende vrijdag staat Het Achterland maar liefst zeven weken lang in de Rode Zaal van het Fakkeltheater met De Ballroombeker. In deze swingende zomerkomedie baten de strenge Margot en haar man Ronny de gerenommeerde dansschool Step by Step uit.

Een dansschool is echter niets zonder enkele goede dansers, dus stoomden Frank en Laura Zegels de cast klaar voor de grote première. Carry Goossens, Karin Jacobs, Ann Van den Broeck en Vicky Florus worden deze zomer geflankeerd door de jonge, vurige talenten Matthew Michel, Jervin Weckx, Thomas Servranckx en Ylenia Mele. Auteur en regisseur Jeroen Maes ziet het helemaal goedkomen:

‘Er wordt hard gewerkt aan de verschillende choreografieën die aan bod komen in deze sprankelende zomerkomedie. Alles in goeie banen geleid door Frank en Laura Zegels die hun materie voor 100% beheersen. Ze ademen ballroom, ik kon me geen betere match indenken. Hoe heerlijk is het dan ook om alles tot leven zien te komen op de dansvloer met een uiterst gemotiveerde cast, die het beste van zichzelf geeft.’

Jeroen Maes, regisseur

Na de studio van Radio Minerva, Café Beveren en ‘t Strand van Sint-Anneke neemt Maes het publiek deze zomer dus mee naar de dansschool: “Een shining-floor dans-komedie stond al lang op mijn verlanglijstje”, vertelt hij, “en deze zomer is het dan eindelijk zover. Er zal geknokt worden voor de Ballroombeker! Wie er uiteindelijk mee naar huis gaat, dat moet u maar zelf komen ontdekken!”

Bekijk hieronder enkele beelden van de repetities:

De Ballroombeker is vanaf 28 juni te zien in de Rode Zaal van het Fakkeltheater. Tickets en info via fakkeltheater.be.

Lees ook: Karin Jacobs: “Carry Goossens en ik hebben een heel mooie pas de deux”

Tip voor de redactie

Heeft u interessant nieuws te melden? Laat het onze redactie weten!

Copyright © 2024 Xtream Media.