20 jaar geleden, op 30 augustus 2004, verscheen Bumba voor het eerst op de televisie. Vandaag genieten jonge kijkers in binnen- en buitenland nog steeds van de geliefde reeks. Met attracties in verschillende Plopsa-parken en een eigen bioscoopfilm groeide de clown uit tot een groot succes.

Producent Studio 100 vierde het 20-jarige bestaan reeds met een nieuw lied en een heus feestpakket, en dit najaar komen Bumba en zijn vrienden ook naar het theater met de nieuwe voorstelling Het Verjaardagsboek. Dankzij een aangepast licht- en geluidsniveau is de show bovendien geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

Verhaal

In deze Bumba-show worden de jarige Lies en Lars verrast met een schitterend Verjaardagsboek. Als ze dit boek openmaken, stappen ze binnen in de kleurrijke Bumbawereld. Samen met Bumba, Bumbalu, Bumbina en alle andere vrienden uit het circus, beleven ze een reuzegroot verjaardagsfeest! Trek je dansschoenen aan, warm je stem op en zet je leukste clownsneus op. Het is tijd voor een groot feest! Kom jij ook?

Na de voorstelling krijgt het publiek de kans om op de foto te gaan met hun favoriete clown.

De Bumba-show Het Verjaardagsboek gaat op 7 september in première in Heist-op-den-Berg en is nadien nog te zien in Oostende, Vilvoorde, Ninove, Puurs, Deinze, Overijse, Scherpenheuvel, Antwerpen, Asse, Hasselt, Turnhout en Gent. Tickets en info via studio100.com.

Tip voor de redactie

Heeft u interessant nieuws te melden? Laat het onze redactie weten!
Copyright © 2023 Xtream Media.