Cats komt volgend jaar naar Sint-Niklaas. Vanaf 1 mei 2025 brengt Bohemian Productions namelijk een eigentijdse versie van de theaterklassieker geschreven door Andrew Lloyd Webber. Voor het zover is, is de vereniging echter nog op zoek naar een cast en ensemble. Daarom werd eerder deze week het startschot gegeven voor de audities.

Concreet is men op zoek naar 75 zangers en/of dansers die de wereldberoemde musical op de planken willen brengen, ondersteund door een 20-koppig live orkest. Alle geïnteresseerden vanaf 16 jaar kunnen zich vanaf nu aanmelden voor de audities.

De voorstellingen van Cats zullen doorgaan in ‘t Bau-huis in Sint-Niklaas. Na het succesvolle locatieproject Jesus Christ Superstar, is Bohemian ook nu vastbesloten om een onvergetelijke totaalervaring te creëren. Hiervoor zoeken ze nog tal van helpende handen. Gegadigden kunnen zich ook inschrijven via hun website.

The Last Ship

Wie niet kan wachten tot volgend jaar, kan vanaf 17 mei terecht in de Stadsschouwburg van Sint-Niklaas voor The Last Ship. de musical, gebaseerd op waargebeurde feiten, vertelt het verhaal van een groep scheepsbouwers die te horen krijgt dat hun werf moet sluiten, met massale afdankingen tot gevolg. Toch hebben ze nog een gezamenlijk doel: hun allerlaatste schip afwerken. De muziek voor deze voorstelling werd geschreven door poplegende Sting.

Bekijk hieronder de trailer:

The Last Ship is vanaf 17 mei te zien in de Stadsschouwburg van Sint-Niklaas. Tickets en info via bohemianproductions.be. Ook voor meer informatie over de audities voor Cats kan je terecht op hun website.

Tip voor de redactie

Heeft u interessant nieuws te melden? Laat het onze redactie weten!

Copyright © 2024 Xtream Media.