De zon mag dan wel weer stilaan meer en meer achter de wolken verdwijnen, in Blankenberge blijft de temperatuur nog even hoog oplopen. In showtempel Het Witte Paard zomert het namelijk nog volop met de laatste opvoeringen van hun zomerrevues. Zo staat de cast van Hot Summer Night komende zaterdag voor de laatste keer op de planken, en speelde Jacky Lafon vorig weekend de laatste opvoering van Jonger dan je Denkt.

Net als de zinderende avondshow, combineerde Jonger dan je Denkt magie, muziek en sketches tot een vermakelijke voorstelling. Samen met David Vandyck, Lissa Lewis en Michael Lanzo bracht Lafon de meest uiteenlopende medleys. Zo passeerde het muzikale oeuvre van onder meer Will Tura en The Beatles de revue, nam het viertal ons mee naar Parijs met de mooiste Franse chansons en bouwden ze samen met het publiek een feestje op de klanken van de grootste Nederlandstalige hits.

Daarnaast zorgde de grande dame van de revue eigenhandig voor talrijke lachsalvo’s met enkele vindingrijke sketches. Lafon kroop onder meer in de huid van een politieagente en een telefoniste in een wel zeer bedenkelijke setting, maar liet het voltallige publiek ook in ware Jane Fonda-stijl bewegen. Goochelaar Rafael bracht twee zeer vermakelijke acts, en de Duitse showpiloot Daniel Golla gaf de voorstelling een internationale toets.

Winterse warmte

Aan alle mooie liedjes komt helaas een einde, en zo ook aan dit zeer fijne zomerprogramma. Jacky Lafon sloot zondagmiddag dan ook af met een uitgebreide bedanking aan het hele team, voor en achter de schermen, en liet zelfs de wens van een trouwe fan in vervulling gaan wanneer ze haar op het podium riep voor een foto met de hele cast. Achter de artieste zit duidelijk een warm persoon die oprecht dankbaar is voor de steun van de mensen rondom zich en voor de appreciatie van het publiek.

Wie haar passage de afgelopen weken gemist heeft, krijgt eind dit jaar een nieuwe kans. De koningin van de variété staat vanaf 7 december namelijk opnieuw in het theater in Winter Wonderland. Onder leiding van Sasha Rosen en Davy Gilles, die twintig jaar na hun ontmoeting tijdens de musical Romeo & Julia nog steeds onafscheidelijk zijn, brengt Het Witte Paard tijdens de koude wintermaanden een nieuwe, hartverwarmende revue. Ook Lissa Lewis keert terug, samen met Grand Show-presentator Maarten Cox en Hot Summer Night-ster Anke Goergen.

Winter Wonderland is van 7 december 2024 tot en met 19 januari 2025 te zien in Blankenberge. Tickets en info via wpevents.be.

Lees ook: Het Witte Paard bereikt tropische temperaturen met Hot Summer Night

Tip voor de redactie

Heeft u interessant nieuws te melden? Laat het onze redactie weten!

Copyright © 2024 Xtream Media.