Het gonst intussen opnieuw van de bedrijvigheid in Puurs: na twee gedwongen pauzes werden gisterenavond de voorstellingen van Daens hervat in het Studio 100 Pop Up Theater, en dit in het bijzijn van de miljoenste bezoeker die plaatsnam op de rijdende tribunes.

Voor Evi Goossens uit Meise was het even schrikken toen ze na het slotapplaus samen met haar nicht Elija Wauters uit Leest in de bloemetjes werd gezet. “Ik was compleet verrast toen bleek dat ik weldegelijk de miljoenste bezoeker was. Ik dacht echt: hoe groot is die kans?”. zegt Evi. “Nadat ik eerder de spektakel-musical 40-45 had gezien, wilde ik ook absoluut naar Daens komen kijken. En we werden helemaal overdonderd door deze voorstelling. Kippenvel van het begin tot het einde. De bewegende tribunes zorgen opnieuw voor een onvergetelijke beleving waardoor je echt in het middelpunt van de voorstelling zit. Dat kan je met geen enkele andere productie vergelijken.”

Evi Goossens en haar nicht Elija Wauters - © Studio 100
Evi Goossens en haar nicht Elija Wauters – © Studio 100

Ook Gert Verhulst is bijzonder blij met de interesse in zijn 2 geesteskinderen: “1 miljoen bezoekers voor de musicals 40-45 en Daens, dat mag je absoluut waanzinnig noemen. Ik ben dan ook enorm trots en dankbaar dat het publiek zo massaal de weg vindt naar onze grote, spectaculaire producties in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs.”

Verhaal

Op 21 februari 2020 ging de nieuwe, spectaculaire versie van de succesmusical Daens in première. Onder aanvoering van titelrol-speler Peter Van de Velde, die een krachtige en tegelijk ook breekbare Adolf Daens neerzet, krijgt het publiek een aangrijpende voorstelling te zien met een overtuigende cast. De muziek van Dirk Brossé werd ingespeeld door het 60-koppig Symfonieorkest Vlaanderen.

Tickets voor Daens zijn te koop via www.daens.be.

Lees ook: 40-45 stopt definitief op 3 juli 2022.

Tip voor de redactie

Heeft u interessant nieuws te melden? Laat het onze redactie weten!
Copyright © 2023 Xtream Media.