De feestdagen komen steeds dichterbij, en dat betekent dat er bij Backstage Producties weer druk gerepeteerd wordt voor een nieuwe Winterrevue. De vaste ploeg is intussen al enkele weken druk aan het repeteren om er een fantastische show van te maken. Hiervoor krijgen Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Ann Van den Broeck, Helle Vanderheyden en Laurenz Hoorelbeke dit jaar de hulp van Matthew Michel.

Matthew Michel - © Backstage Producties
Matthew Michel – © Backstage Producties

Master of ceremonies Hugo Sigal zal het publiek elke avond begeleiden doorheen deze wervelende show vol muziek en hilarische sketches, en hij komt niet alleen. Elk weekend nodigt hij bekende vrienden uit. Tijdens het openingsweekend tekenen Gert Verhulst en James Cooke present, de week nadien is Kürt Rogiers aan de beurt. Rond de jaarwisseling zullen Luc Appermont en Bart Kaëll het podium van Theater Elckerlyc bestijgen. Tijdens het eerste weekend van het nieuwe jaar mag Christoff een feestje bouwen in Antwerpen, waarna Sigal bijgestaan zal worden door Karen Damen. Peter Van de Veire sluit dit indrukwekkende lijstje af.

Bekijk hieronder nog enkele sfeerbeelden van de repetities:

De achtste Winterrevue is vanaf 15 december 2023 te zien in Theater Elckerlyc in Antwerpen. Op 31 december kan je genieten van een speciale oudejaarsformule. Tickets en info via backstage-producties.be.

Tip voor de redactie

Heeft u interessant nieuws te melden? Laat het onze redactie weten!

Copyright © 2024 Xtream Media.