Sinds de jaren ’80 vind je in de Antwerpse Diepestraat het Seeftheater. Met een drankje in de hand kan je in dit gezellige café regelmatig genieten van een voorstelling. Met ongeveer 60 opvoeringen per jaar valt er bij elk bezoek wel wat te beleven.

Momenteel bereidt het team van “het kleinste cafétheater van Vlaanderen” zich voor op Het Sexperiment. De komedie van Gie Beullens duikt in de intrigerende wereld van verlangen, verleiding en de zoektocht naar opwinding. Onder leiding van regisseurs Michel Halin en Ben Bervoets maakt de 7-koppige cast zich op voor een ontnuchterend weekend onder koppels. Agnes Van Dyck, Andre Vastenavont, Jee Reusens, Leïla Boukhélif-Yahia, Mariona Smets, Mike Van Baelen en Peter Bolssens staan vanaf 20 april klaar om samen met het publiek de grenzen van liefde, lust en relaties te verkennen.

Verhaal

In een afgelegen weekendverblijf komen enkele koppels jaarlijks samen, vastberaden om de sleur van het dagelijkse leven te doorbreken. Maar wat begint als een avontuur vol passie en hoop, onthult al snel de diepgewortelde libidoproblemen, verborgen verlangens en langdurige frustraties die hun relaties plagen.

Het Sexperiment neemt je mee op een rollercoaster van emoties, van hartverscheurende ruzies tot hilarische momenten van tragikomedie. Terwijl deze koppels worstelen met hun eigen demonen, stellen ze zichzelf de vraag: kunnen ze ooit echt ontsnappen aan de greep van de dagelijkse sleur?

Het Sexperiment is van 20 april tot en met 2 juni te zien in het Seeftheater. Tickets en info via seeftheater.be.

Tip voor de redactie

Heeft u interessant nieuws te melden? Laat het onze redactie weten!

Copyright © 2024 Xtream Media.