De fans van Grease kunnen nu echt beginnen aftellen: vanaf 12 september is de hitmusical te zien in Vlaanderen. De Vlaams-Nederlandse cast, vakkundig geleid door Tinne Oltmans en Danny Dorland, neemt het publiek dit najaar mee naar Rydell High. Daar zijn ze getuige van de woelige nasleep van de zomerromance tussen Sandy Olsson en Danny Zuko.

De cast kon zich onlangs alvast voor de eerste keer inleven in hun personages wanneer ze hun kostuums aantrokken. Zo zagen we Oltmans als de vamp-versie van de oorspronkelijk verlegen Sandy en trok Dorland voor het eerst de leren jekker van Danny aan:

Maar ook Lauren De Ruyck, Ruth Beeckmans en Thomas Van Goethem brachten hun personage tot leven:

Kom dit najaar live meegenieten van muzikale klassiekers als You’re The One That I Want, Hopelessly Devoted To You, Summer Nights en Sandy in Antwerpen, Gent en Hasselt.

Verhaal

Grease vertelt over de tieners Danny en Sandy die na een wervelende zomerromance onverwachts worden herenigd wanneer Sandy voor haar laatste schooljaar naar Rydell High overstapt. Danny blijkt al snel niet de lieve jongen van tijdens de zomer te zijn, maar een lid van de T-Birds die vooral stoer wil overkomen op zijn vrienden. De brave Sandy probeert te veranderen en sluit zich aan bij de Pink Ladies. Een danswedstrijd moet de twee geliefden weer samen brengen, maar voor hoe lang? Overleven ze de beproevingen van het tienerleven en vinden ze opnieuw de ware liefde?

Grease is vanaf 12 september 2024 te zien in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt. Tickets en info via greasemusical.be.

Lees ook: Tinne Oltmans wordt Vlaamse Sandy in Grease

Tip voor de redactie

Heeft u interessant nieuws te melden? Laat het onze redactie weten!

Copyright © 2024 Xtream Media.