Deze week startte de cast van de spektakel-musical Red Star Line aan de laatste voorstellingen van dit jaar. Nog tot en met 31 maart kan je je in Puurs laten onderdompelen in het verhaal van de Belgenland. Een Vlaamse topcast, met onder andere Jelle Cleymans, Lotte Stevens en Free Souffriau, staat opnieuw klaar om het publiek mee te nemen naar het Antwerpen van 1923.

De start van deze nieuwe run betekende bovendien het musicaldebuut van Geert Van Rampelberg, die de rol van Walter zal afwisselen met Peter Van De Velde. Een spannend moment voor de acteur:

‘Toen ik vandaag de eerste keer het podium opkwam begon het ineens tot me door te dringen, dit is totaal nieuw, maar ik kreeg er ook direct heel veel zin in! Ik ben heel blij dat ik deel mag uitmaken van zo’n geweldige voorstelling.’

Geert Van Rampelberg, “Walter”

Naast de avond- en weekendvoorstellingen, organiseert Studio 100 ook schoolvoorstellingen van Red Star Line. Sinds de première op 19 maart vorig jaar zagen al meer dan 45.000 scholieren de musical. De voorstelling biedt hen de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier een blik te werpen op een belangrijke periode uit de Europese geschiedenis. Bovendien worden educatieve lespakketten van het Red Star Line Museum aangeboden, waarin de thema’s en geschiedenis van de Red Star Line worden behandeld.

Geert Van Rampelberg en Jelle Cleymans - © Studio 100
Geert Van Rampelberg en Jelle Cleymans – © Studio 100

Verhaal

Antwerpen, 1923
Inscheping van een passagiersboot van de Red Star Line.
Honderden reizigers, hun koffers volgestouwd met illusies en hoop op een beter leven. Sommigen onder hen zullen hun droom realiseren, voor anderen wordt het avontuur één grote teleurstelling…

Red Star Line is nog tot en met 31 maart te zien in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. Tickets en info via redstarline.nu.

Lees ook: Geert Van Rampelberg vervoegt cast Red Star Line

Tip voor de redactie

Heeft u interessant nieuws te melden? Laat het onze redactie weten!
Copyright © 2023 Xtream Media.