Sinterklaas en circus: het klinkt als een niet alledaagse combinatie, maar in Sint-Niklaas staat Sint in de Piste al sinds 2008 garant voor een spectaculaire show voor jong en oud. In november wordt de grootste circustent van Europa er opnieuw opgezet voor een betoverende show.

De gekende Sinterklaasliedjes worden tijdens dit totaalspektakel afgewisseld met acts van wereldniveau. Het publiek zal onder andere getrakteerd worden op de snelste kostuumwissels ter wereld, een jong diabolotalent uit Italia’s Got Talent, drie fantastische muzikale clowns, kamelen, ezels en waaghalzen van acrobaten. Het dubbele Rad des Doods van de Danguir Troupe belooft nu al het hoogtepunt van de voorstelling te worden. Deze felbegeerde act, die begin dit jaar op het prestigieuze festival van Monte Carlo nog bekroond werd met een Zilveren Clown, zal exclusief in Sint-Niklaas te zien zijn.

Een productie op dergelijke schaal vraagt echter wel wat ruimte. Daarom verhuist de circustent dit jaar van de Grote Markt naar de nabijgelegen bedrijfsterreinen van SVK, waar de artiesten en de dieren meer plaats zullen hebben dan voorheen.

Sint in de Piste is op 18, 19, 25 en 26 november te zien op de bedrijfsterreinen van SVK. Tickets en info via sintindepiste.be.

Op donderdag 23 november kan je er ook terecht voor een gloednieuwe editie van Wintercircus Vlaanderen. Tickets en info via wintercircusvlaanderen.be.

Tip voor de redactie

Heeft u interessant nieuws te melden? Laat het onze redactie weten!
Copyright © 2023 Xtream Media.