Op 18 november gaat Mannen met Hakken, de nieuwe komedie van Backstage Producties, in première in Theater Elckerlyc in Antwerpen. De cast is intussen volop aan het repeteren, en dat onder leiding van regisseur Manou Kersting.

Het belooft een unieke voorstelling te worden vol hilarische situaties, schitterende kostuums en natuurlijk hakken. Dat laatste wordt vast een uitdaging voor Chris Van Espen, Jo Hens, Sergej Lopouchanski, Bart Van Avermaet en Ivan Pecnik. Gelukkig kunnen zij rekenen op Gert Botty, die hen zal helpen met hun metamorfose tot drag queens. Botty, wiens alter ego Sally Monella in 2021 te zien was in Belgium’s Got Talent, staat voor de opdracht om zijn mede-acteurs te leren lopen op hoge hakken. Grappige taferelen verzekerd dus!

Verhaal

Een groep cafévrienden van verschillende pluimage komen wekelijks bij elkaar om illegaal te pokeren. Plots komen ze terecht in de wereld van de extravagante drag queens, waardoor ze te maken krijgen met emotionele uitdagingen die hun vriendschap op de helling zetten. Buitensporige pruiken, geëpileerde kuiten, en glimmende paillettejurken behoren plots tot hun dagelijkse garderobe.

Mannen Met Hakken belooft een vertederende, harde maar ook hoogstaande komedie te worden. Letterlijk, want alle mannen trekken hun hakken aan. Benieuwd of ze er ook op kunnen lopen om samen hun nieuw ingeslagen pad als soulmates verder te bewandelen.

Mannen met Hakken is vanaf 17 november te zien in Theater Elckerlyc. Tickets en info via backstage-producties.be.

Tip voor de redactie

Heeft u interessant nieuws te melden? Laat het onze redactie weten!
Copyright © 2023 Xtream Media.