Backstage Producties pakt vanaf 4 oktober uit met De Schaar Erin, een bewerking van Amerika’s langstlopende komedie, Shear Madness. Christophe Stienlet, David Cantens, Dirk Van Vooren, Helle Vanderheyden, Patrick Onzia en Vicky Florus vormen de cast van deze interactieve theaterhit.

Het stuk, geschreven door de Duitse auteur Paul Pörtner, werd intussen reeds meer dan 12.000 keer opgevoerd en vertaald in 28 talen. Het succes zit in de combinatie van komedie en whodunnit, en de onmisbare betrokkenheid van het publiek. Zij speuren namelijk mee naar de moordenaar van huisbazin Isabelle Kozak. Samen met de cast zoeken ze naar aanwijzingen en duiden ze uiteindelijk de moordenaar aan. De Schaar Erin belooft een dynamische en steeds veranderende voorstelling te worden, vol onverwachte wendingen en hilarische momenten.

Verhaal

Welkom in kapsalon De Schaar Erin!

Een tragische whodunit met een hilarische humoristische insteek die het moordmysterie laat zien rond de strenge huisbazin Isabelle Kozak.
Alle aanwezigen hebben overduidelijk het geknipte motief om de oude tante uit de weg te ruimen. Saloneigenaar Tony, femme fatale Barbara, hautaine madame Delrey en foute zakenman Eddy zitten plots vervlochten in een doldwaas politie-onderzoek.

Aan de ‘inspecteur’ en zijn niet zo snuggere kompaan de taak om dit mysterie op te lossen en niet iedereen over dezelfde kam te scheren. Een super interactieve voorstelling waarbij het publiek op een ludieke wijze mee kan zoeken en speuren naar de dader. Nooit zul je theater op die manier kunnen beleven!

De Schaar Erin is vanaf 4 oktober te zien in Theater Elckerlyc Antwerpen, tickets en info via backstage-producties.be.

Tip voor de redactie

Heeft u interessant nieuws te melden? Laat het onze redactie weten!

Copyright © 2024 Xtream Media.